Termeni și condiții

Acceptarea serviciilor

Serviciile website-ului „dotdesign.ro” sunt oferite de Dot Design Web S.R.L. (denumita in continuare “dot.design”) exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii și condițiile expuse in continuare.

 

Utilizare permisa

Utilizatorul este de acord ca are autorizație din partea dot.design numai de a vizita și/sau sa deține o copie a paginilor acestui site strict pentru uzul sau personal și ca nu va duplica, descarca, publica, modifica sau distribui in alt fel materialul de pe acest website. Conținutul și software-ul de pe acest website sunt proprietatea dot.design și/sau a furnizorilor săi și sunt protejate de legile romane și internaționale de copyright.

 

Descrierea serviciilor oferite

dot.design oferă in principal servicii profesionale de găzduire web și e-mail atât companiilor din Romania cat și celor internaționale. Tipologiile principale de găzduire sunt cea shared, dedicata și cea in sistem VPS. In plus, dot.design oferă servicii de Sysadmin, setup servere și multe alte servicii IT, cum ar fi configurări de rețele locale, consiliere achiziții IT, etc.

 

Politica de returnare a sumelor achitate

In calitate de client al dot.design beneficiezi de o garanție necondiționată de 15 de zile. Garanția de 15 de zile se aplica tuturor serviciilor de găzduire, și poate fi reclamata doar in primele 15 de zile de contract.

Daca in aceasta perioada nu ești mulțumit de calitatea serviciilor furnizate de dot.design, poți solicita in scris la contact@dotdesign.ro returnarea sumei achitate. Următoarele servicii nu beneficiază de garanția de 15 de zile:

  1. Taxe achitate pentru servicii opționale/ne-standard.
  2. Taxe achitate pentru prelungirea contractelor și/sau upgrade-uri in cadrul contractelor existente.
  3. Taxe achitate pentru activarea serverelor dedicate, VPS și a serviciilor de colocare (Taxe setup/Taxe instalare) .
  4. Abonamentele lunare achitate pentru serverele dedicate, VPS și serviciile de colocare.

Sumele care fac obiectul Garanției de 15 de zile sunt returnate într-un interval de maxim 30 de zile de la solicitarea ta. Returnarea sumelor achitate se face integral.

 

Politica de livrare a serviciilor

Serviciile dot.design se vor activa in maxim o ora de la momentul confirmării plații de către banca noastră. Excepție de la aceasta regula o fac setup-urile care intra sub incidenta altor acorduri contractuale decât cel implicit, de o ora.

 

Condiții finale

dot.design își rezerva dreptul de a modifica in orice moment “Termenii și condițiile” fără o notificare prealabila.
dot.design poate alege in orice moment încetarea furnizării serviciilor oferite.

 

Drepturi de proprietate intelectuala

Nimic din ceea ce conține acest website nu va fi considerat ca oferind vreo licența sau drept de folosire a vreunei mărci ce apare pe acest website. Este strict interzisa folosirea defectuoasa a mărcilor ce apar pe acest website, sau in orice alt context pe acest website. De asemenea, va aducem la cunoștință ca dot.design își va exercita in mod activ drepturile de proprietate intelectuala in toate aspectele protejate de lege.